NYC - Brussel

Our last day in deze levendige stad, wat jammer... het gaat ook zo snel met maar enkele dagen.


We zijn al bezig met het pakken van de koffers, hebben zelfs gisteren nog eentje bijgekocht voor 19$ :p hihi… wat een luxe toch!
Vandaag gaan we lekker ontbijten in het Gramercy Café, enkele blokken verderop. Een roereitje met toast, simpel & lekker! Ik had me vandaag verwacht aan een serieuze bui, ook te zien aan de weersverwachtingen van gisteren. Sta ik buiten in mn jeans met laarzen en jas aan *zweet zweet* en rond 11u is het HOT!!

We kopen allebei een zonnebril en wandelen heel Broadway af in het zonneke, zaaaaaaaaaalig! Was het de vorige dagen ook maar zo…
Natuurlijk ben ik in alle euforie, want misschien kunnen we dan toch Top of The Rock bezoeken?!

We springen in de taxi (taxichauffeur is trouwens een rare rasta-man ) maar goed, hij brengt ons waar we moeten zijn tegen een Schumacher-tempo, dus ik kei blij! :p


Het uitzicht van hierboven is buitengewoon adembenemend!! Ik had dit gewoon voor geen geld van de wereld willen missen :)


Ives heeft nu pas een mooi beeld van de stad, en dat zegt hij zelf ook… het ziet er compleet... anders uit van bovenaf.

Als je alle straten afloopt heb je eigenlijk niet meteen de idee hoe VOLgebouwd dat het hier is, en ook niet hoe HOOG de gebouwen hier wel zijn. Je schrikt ervan hoe snel dat went. Tot je hierboven staat.


Ik ben helemaal in mijn nopjes en dit was echt en supermooie afsluiter, 23 graden, zo’n uitzicht… en natuurlijk ne mega-smile op mijn gezicht :)

 
We gaan onze koffers halen en houden een taxi aan om 4pm, hij brengt ons naar Newark, maar voor de Holland Tunnel staat een mega-file, dus hij vraagt ons om welk uur onze vlucht gaat? Half 7, dus we hebben nog wel even…


Als we aankomen op de luchthaven is het 5:10 pm en we schuiven aan in de rij voor check-in. Er loop iemand te schreeuwen of er nog passagiers zijn voor Brussels en wij gaan naar haar toe. Ik denk nog bij mezelf "het is toch nog maar 17u?"


Enfin, William helpt ons verder aan de check-in en zegt met een uitgestreken gezicht "sorry, but you guys are too late" euhm… :s
Hoe kan dat nu?? Ik zeg het is 5pm?? Onze vlucht is om 6:30pm? Ja, zegt ie, maar internationale vluchten moeten ingecheckt zijn 2u vantevoren, dus u bent een halfuur te laat, ik weet niet of ik hier nog iets aan kan doen, buiten dat u een nieuwe vlucht zal moeten boeken".


WATTT???? Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarghh :s

Ik denk dat ik bijna van mn stokje ging … hoe kan dit nou?? Ik vertel hem dat ik normaalgezien 3 dagen geleden al had ingechecked via hun online check-in program (thuis via pc) zowel voor de vlucht heen als terug, alleen kon ik de check-in voor terugvlucht niet afprinten, dus had ik toen online gekozen voor "pick off boarding passes at Newark kiosk".

Ik zeg hem bij deze dat het dus ergens moet klaarliggen, en dan komt het… hij tikt opnieuw om het te checken en… BINGO!!! :))


Whieuuuuwwww!!! We kunnen dan toch vertrekken! *oef* Het zal je maar overkomen, eerst "shop till you drop" en dan *boink* slag van den hamer als je nog een extra vluchtje moet bekostigen :s


Maar gelukkig is het zover niet gekomen! :)


Ondertussen zijn we dan ook veilig en wel thuis. Het zonnetje is ook hier aanwezig en dat doet wel deugd...


Until we meet again... NYC :)

Ellen & Ives


 
Flatiron Building
View from Top of The Rock
- Reageer op bericht -
Site door zoov.be
Copyright 2012