NYC

Goooooooooooodmorning! *geeuw*


Amai, we hebben precies een beetje langer geslapen vandaag! Want na een douche is in het ineens al 10u :)

We vertrekken snel en plannen vandaag Soho & Chinatown in. Ives lijkt wel een bezeten shopper! haha… in België moet ik dat niet vragen zenne ;)
Maar ‘t is wel waar dat het shoppen nu extra interessant is, we hebben vandaag eigenlijk zelfs niks "cultureels" gedaan. Misschien komt het door het feit dat ik al veel gezien heb tijdens mijn vorige reis in NYC (2005), en bovendien is het weer niet echt geweldig :( Het blijft droog, maar er staat een strakke wind en het is helemaal niet warm. Roeien in Central Park zal er dus niet inzitten, maar goed, we amuseren ons wel, en we shoppen ons hier gewoon te pletter :p


Het is naar ons gevoel vakantie, vandaar ook dat ik misschien niet zoveel te vertellen heb.
Enfin, om 5pm lopen we snel even naar de guesthouse, we gaan met een zeilboot het water op om de sunset te bekijken! Dus, snel onze dikke trui aandoen en een windjas, want op het water met dit weer is het waarschijnlijk NOG kouder! We geven onze voucher af aan de haven en mogen op het schip, ‘t is wel een mooi! We zijn zowat met 15 mensen aan boord.


Ik heb een Touristil ingenomen, dus alles oké, haha… :) We krijgen een glaasje champagne, Corona of iets anders aangeboden, en ik voel al na 1 glaasje champie dat ik het daar ook beter bij kan houden, want Touristillekes en alcohol… ik weet het ni zo hoor! :)


We zien het ook een pak donkerder worden onderweg tijdens de zeiltocht en varen langs het Vrijheidsbeeld, ik schrik er toch opnieuw van hoe klein het er wel uitziet van ver, en eens je dichterbij komt is het toch wel immens groot!


We krijgen bij het vallen van de avond allemaal fleecen dekentjes, want de strakke wind zorgt toch wel voor koude benen, koude handen, en wie weet waar nog…
We meren terug aan wal om 20u en het was echt leuk! :)

‘t Is wel zo dat we sterven van den honger, en we hebben geen zin om naar Times Square te gaan om daar tussen de toeristen te plakken in een overvolle resto. De kapitein raad ons aan een pizza-tent te doen in de West-Village, John’s Pizza, blijkbaar dé beste pizza van Manhattan en gezellig in een hippe buurt.


De taxi dropt ons af daar en er staat een kleine rij aan te schuiven van 6 koppels (ene buiten, ene binnen) wachten dus tot mensen gegeten hebben. Wel, daar willen we wel even op wachten :p We bestellen een 16 inch pizza met tomatoes, onions, pepperoni, peppers, sliced meatball, mushrooms, fresh garlic, en extra cheese!! Njam njam!! Lekker! De korst is krokant, en royaal belegd … het kan ni beter zijn!


Na dat ons buikske vol zit zijn we moe en willen we gewoon ni liever dan in ons bedje kruipen... 

Morgen zijn we er weer! Slaap lekker :)


Ellen & Ives


 
Sailing to Lady Liberty :)
John's Pizza!!!!
- Reageer op bericht -
Site door zoov.be
Copyright 2012