Kingman - Hesperia

We rijden vanuit Kingman door richting Barstow, langs de Historic Route 66. Er is hier eigenlijk bijna niks te zien, maar uiteindelijk is er ook niks te zien op de Interstate (autosnelweg) dus we kunnen lekker meejodelen op de deuntjes "from a Jack to a King" of "Blanket on the ground" :-)op de radio krijg je alleen maar gekraak, dus het CD’ke dat we van Rony kregen komt hier goed van pas!

We passeren nog langs Oatman, een oud mijnstadje waar cowboy’s rondlopen en veel toeristen de souvenirshops aflopen. Er lopen zo’n 10-tal ezels rond, gewoon los in het dorp.  Ze zijn niet bang van de toeristen en overal kan je zakjes wortelen kopen voor 1$. Ze geven er om het uur ook een show weg op de straat, een "streetfight" zoals in de welbekende westernfilms. Niet echt wauw, maar misschien ben ik daar gewoon te nuchter voor :-p

Eens we in Barstow zijn vinden we niks dan motels maar geen enkele outletwinkel zoals ons verteld was. We dachten misschien nog even te gaan shoppen voor we naar John en Dolores gingen. Tenslotte hadden we maar pas een afspraak om 7pm in Hesperia aan Johnny Carinos, een italiaans restaurant.
We besloten om onze auto maar eens in de carwash te rijden want na 3 weken stof zag ie er wel leuk uit :-s

We zijn ook nog langs een Walmart gereden, nog wat doorgelopen, en wat drinken gekocht en geschenkverpakking voor een flesje wijn. Daarna langs een liquor store voor een flesje wijn (k’dootje) en dan op de weg naar Hesperia werd het toch maar koud dus zijn we ergens op de achterkant van een tankstation gestopt, valiezen opengegooid en ons daar snel omgekleed.

We waren stipt op tijd aan de afrit van Hesperia toen ik nog een bloemenwinkel zag, snel nog even bloemetjes kopen voor Dolores, en dan waren we helemaal klaar.
Om 7:05pm kwamen we aan bij het restaurantje en John en Dolores waren er ook al. Het weerzien was echt tof, we hebben al onze indianenverhalen verteld bij een glaasje rose-wijn en hebben honderduit gelachen. Ik eet een penne pasta met kip en gorgonzola-kaassaus en Ives neemt een steak. t Is allemaal heel enorm lekker! :-)

Wanneer het 9pm is vraagt John of we zullen doorrijden naar hun huis. We volgen hun een kwartiertje op de weg en babbelen nog uren na in de eetruimte. Het is gezellig en omstreeks middernacht zit iedereen daar met kleine piepers, dus tijd om te gaan slapen…

John en Dolores moeten gaan werken om 7:30pm. Zij is lerares en hij is de postman. Beiden zijn 58 en ze vragen nu al of we hun willen bellen op onze laatste avond hoe onze laatste week is verlopen. Doen we! :-)

We kruipen in bed want morgen moeten we er dus vroeg uit!

Slaap lekker!!
Ellen en Ives


 
Oatman hills
Oatman donkey :-)
- Reageer op bericht -
Site door zoov.be
Copyright 2012