Las Vegas

Ola! Het is al 10 am… we worden hier duidelijk lui en loom van. Je doet hier dan ook niks dan wat slenteren, shoppen, zwemmen en eten. We voelen dat het tijd word om door te rijden, dit begint een beetje te vervelen. En wederom, de temperatuur is hier echt heet! :-s

Het is te warm om ook maar iets te doen. Vandaag gaan we rond de middag naar het Paris hotel. We lopen meteen van het één in het ander hotel naar Bally’s, alle hotels staan hier in verbinding met elkaar door middel van roltrappen en van die automatische walkways die je ook wel in de luchthavens ziet. Je moet hier dus echt niks doen, haha :))

Nee, Vegas is leuk om gezien te hebben, maar voor ons is het oké als we morgen weer verder mogen rijden. We experienced it! And what happens in Vegas… stays in Vegas!

Je vergist je hier toch wel een beetje in de afstanden hoor! Gisteren hadden we in het Venetian een taxi genomen, wat geen overbodige luxe was! Daarom willen we dit hotel ook wel eens in daglicht zien en nemen we onze wagen uit de garage van het Bellagio en rijden gewoon naar de parking van het Venetian. Alle parkings van de hotels zijn trouwens gratis.

Het Venetian is heel mooi, hoewel hier ook weer… de winkels zijn superduur…:-O
Ik ging een winkel binnen een had een jurk vast van 1000 $ !!!
Okay… dit was een beetje derover! :-p Haha…

We hebben even gekeken naar de gondola’s en hebben ook nog een Haagen Dazs ijsje gegeten…. Mmmm best ice cream ever! ))
Het werd ons weer veel te warm en terwijl de casino’s weer stampvol liepen, besloten wij rond 3pm met onze luie kont aan het zwembad te gaan liggen. Gezien je enkel toegelaten wordt aan het zwembad van het hotel waar je logeert was het bij ons zeker niet afgeladen vol.

Ik was nog niet goed aan het zwembad of ik pak mijnen bocht te scherp en stoot mijnen kleine teen aan een dorpel *auw!*
Het begint ferm te bloeden en te boenken… pffffff… moet mij weer overkomen zenne, au wauw auw!! De vel is helemaal afgescheurd van het toppeke van men teen :(

Omstreeks 8:30 zijn we naar de overkant van het hotel gelopen naar Planet Hollywood, we wilden hier het Spice Market Buffet uitproberen. Je betaalt 24$ pp. Voor een buffet met Italiaans, Seafood, Mexican, Asian, Soups, Salad, Sushi, Meat and Dessert!

Niet veel geld, maar je moet wel honger hebben, ander haalt het niet echt uit denk ik.
Wel lekker allemaal. Alleen vonden we het Luxor Buffet qua interieur gezelliger, het Spice Market Buffet heeft iets weg van de Lunch Garden, haha…
Om 10 pm kruipen we onze nest in want morgen checken we weer uit en gaat de reis verder!

Het is trouwens heel erg leuk om jullie reacties en de berichten af en toe in het gastenboek te lezen!

Soms steekt de luiheid een beetje de kop op om eraan te beginnen, maar als ik jullie plezante reacties lees, dan motiveert het toch weer om verder te schrijven! ;)

Ellen & Ives


 
- Reageer op bericht -
Site door zoov.be
Copyright 2012