Las Vegas

Het is 10 am….mmmmm wat een zalig bed!! Man, man, aan deze luxe raakt een mens snel gewend! Maar helaas, vandaag moeten we deze prachtige kamer verlaten…
We checken in in het Bellagio vandaag, zo zitten we weer dichterbij andere hotels om te bekijken. Om 11 am checken we uit bij het MGM en rijden de strip eerst eens af met de wagen, zo weten we ongeveer hoe ver uit elkaar alles ligt, en ook wat we nou nog juist willen zien.

Het Venetian staat nog op het verlanglijstje, Paris lijkt ons ook wel leuk! :-))

Onze magen beginnen weer allerlei vreemde signalen te geven, dus we parkeren ons aan het einde van de Strip om iets te eten bij Denny’s. Eigenlijk hadden ze het beter Le Grand Boeffe genoemd, haha… ’t is gewoon veel te veel!
Ives neemt hem een hamburger met on the side gefrituurde ajuinringen. Jak…
Ik neem een ontbijt, roereitje, rösti en toast… ’t is weer bijna ontploffen :-s

We besluiten reeds in te checken in het Bellagio, kan zijn dat de kamer nog niet klaar is voor 3pm, maar dan zijn we toch al ingechecked. Eens aan de balie zegt de receptioniste dat er op dat moment enkel nog een non-smoking room vrij is op de 4e verdieping… hm… das wel dicht bij de begane grond. Ik slaap liever hoog, dan heb je het minste last van lawaai en dergelijke. Ik vraag haar of er echt niets anders is?

Ze zoekt nog even verder, en ja! Er is nog een kamer vrij in de nieuwe Tower op het 24ste! Joepie! Dat klinkt alvast goed! We nemen de lift… ’t is wel een hele wandeling, van de receptie naar de liften is toch een goeie 10min. wandelen. Ach, het maakt ook niet uit, we hebben er tenslotte al wel wat meer op zitten van Yosemite.

We checken de kamer, dewelke heel proper is, gordijnen gaan allemaal open met afstandsbediening enzo… echt weer heel sjiek.
Nadeel aan dit hotel is dat het een vrij klassiek interieur is, maar ook het publiek is een beetje aan de oudere kant. In elk hotel heb je bijv. kledingshops, hier aan de overkant bij Planet Hollywood zijn dat betaalbare winkels zoals Guess, Bebe, Zara en wat kleinere betaalbare boetiekjes enz…
Hier in het Bellagio zie je alleen Dior, Chanel, Tiffany’s. Pas op, je ziet hier evengoed de frigo-box-toerist-outfits, hehe… dat is net het rare, je ziet hier alles door elkaar lopen.

Moest ik opnieuw mogen kiezen zou ik ongetwijfeld weer gaan voor het MGM, en als 2e en 3e optie het Luxor of het New York New York, deze hotels LEVEN ’s avonds… en das wel leuk. Begrijp me niet verkeerd, de andere hotels leven ook hoor, maar overal zie je de casino’s en in het NY NY zie je ook de gezellig nagebootste straatjes met allerlei eettentjes, jonger publiek. Uiteraard kan je overal terecht voor amusement en eten zonder dat je er moet logeren.

Eigenlijk hebben we deze dag niet veel uitgespookt, het is vrij heet (36°C) om buiten te slenteren, dus we vertoeven meestal IN de hotels en we shoppen een beetje. Jaja, ik heb mezelf eindelijk iets gekocht! Om 5:30 pm vinden we het net iets te warm om nog door te gaan en besluiten om het zwembad eens op te zoeken. Het is maar open tot 7 pm dus het zal een blitz-bezoekje worden, maar het zal ons een worst wezen, het is gewoon veel te warm!

We genieten van de verfrissing en houden het na een uurtje voor bekeken. Ik had voor vanavond trouwens ook gereserveerd bij Tao Restaurant. In 2005 bezocht ik hetzelfde restaurant in NY en nu heeft het sinds een jaar dus ook een vestiging in Las Vegas.
We arriveren net op tijd en krijgen aan de entree een bieper mee en mogen nog even plaats nemen aan de bar. Wanneer de bieper afgaat mogen we ons even terug aanmelden en zullen we begeleid worden naar onze tafel.
Aan de bar neem Ives een Gin-Tonic en ik probeer een Tao-cocktail, de Blue Zen dat is een mix van Malibu Rum, Blue Curacao en Pineapple juice, mmmmmmmmmm… lekker!
10 min later mogen we al aan tafel en bestellen we ons voorgerecht. We kunnen niet kiezen en hebben reuze-honger dus bestellen een beetje vanalles zodat we kunnen delen.
Onze ogen zijn natuurlijk weer veel te groot...

Het wordt de stuffed shrimp met chili en crab, de hot & spicy salmon sushi en de chicken satay met peanut sauce. Lekker wijntje erbij en we genieten van de avond. Er speelt een ganse avond een DJ dus de sfeer zit er goed in.
Als hoofdgerecht neemt Ives de spicey Filet Mignon met noodles en ik neem de Kung Pao Shrimp me Jasmin Rice en long green beans. Njam njam, om vingers van af te likken!

Nu moet ik wel zeggen, ’t is al eender waar, maar ze brengen hier al je eten binnen de 5 minuten, hoe dat ze’t doen is mij een vraagteken, maar ik vrees dat het te maken heeft met het feit dat de obers werken voor hun fooien, en hoe sneller de tafel weer vrij is, hoe meer er te verdienen valt uiteraard.
Na een 40-tal minuten zijn onze buikjes gevuld, maar we zijn ons aant amuseren dus willen nog niet naar de kamer. Een andere plek opzoeken zouden we kunnen doen natuurlijk, maar niks garandeert dat daar de sfeer ook goed zit, dus… we gaan gewoon weer aan de bar zitten! :-p
Ik probeer nog een cocktail uit, de Cosmopolitan… mmmm, weer iets helemaal anders, maar ze weten duidelijk hoe ze het moeten maken! Hihi…
De ingredienten van deze heerlijke potion zijn: fresh lime juice, mango rum en nog iets waar ik niet meer op komen kan, … anyway. Het was zo lekker dat we nen taxi genomen hebben naar het hotel (Tao is in Venetian)
Onze kaars is nu wel uit… ;)


*snurk snurk*


 
Bellagio Hotel
our room :-)
- Reageer op bericht -
Site door zoov.be
Copyright 2012