Death Valley - Las Vegas

8am en de wekker loopt alweer af… ik spring ff onder de douche en we maken ons klaar voor een volgende dag vol avontuur :) Het belooft een saai stukje weg te zijn naar Vegas. Gelukkig zijn er toch nog een paar stops ingelast bij enkele bezienswaardigheden zoals Devil’s Golf Course en Badwater Basin.

Badwater Basin is een plaats in Death Valley dat 86 meter onder de zeespiegel ligt. Even uitgestapt en nog wat kiekjes genomen, maar alweer véél te heet buiten! Snel de wagen weer in, waar je weer even kan bekomen van de airco.

Na 3 uurtjes rijden bereiken we eindelijk Vegas! Jippie!! Niet te geloven hoe ze zo’n mega-hotels uit de grond stampen, alweer temidden van de woestijn! We klikken weer met de fototoestellen in het rond, en de nodige foto’s van vandaag zijn weer gemaakt ;-)

We rijden nu eerst naar het MGM Grand maar dan de "Signature", dit is een poepsjiek hotel dat deel uitmaakt van de MGM Grand, maar het ligt in de tuin van de MGM en dit zijn 3 torens, het ligt veel rustiger. Ik vond een promotie via de Fatwallet-site (promoties Las Vegas) en daar kon ik dit boeken aan een redelijke prijs, ook al is dit effectief wel de duurste plek waar we slapen van de hele vakantie… maar we willen eens lekker decadent doen voor een keer!

In de geboekte promotie was trouwens een fles champagne en aardbeien op de kamer voorzien, dus dat was mooi meegenomen, alleen las ik vorige week in mijn bevestiging van reservatie alleen iets over de prijs en de champagne was niet vermeld zoals hun website aangaf bij reservatie… dus ik heb hun vorige week nog snel een mail gestuurd met de vraag of er champagne voorzien ging zijn (met als afsluiter dat dit wel leuk zou zijn voor onze honeymoon) LOL. Natuurlijk was hier niks van aan, maar t was gewoon kwestie van zeker te zijn van onze lekkere fles champagne!

Enfin, eerst parkeerden we in de gewone parking van de MGM en liepen naar de mega-receptie van dit hotel. Daar wisten ze te vertellen dat we aan de verkeerde kant zaten en dat we voor de Signature naar een privé-check-inn moesten aan de andere kant van het gebouw. Best de wagen nemen zei de dame aan de balie, want er is enkel een valet-parking waar ze je auto dus voor jou parkeren als je arriveert. Klinkt sjiek!
Terug naar de wagen dus en off we go! Hoekje om en we komen aan de guard van de ingang van het Signature MGM. Eens daar worden we gechecked op naam en mogen we verder door rijden naar de ingang.  Het enige wat we moeten doen is uitstappen en inchecken, zelfs de valiezen worden voor ons uitgeladen! Wat een luxe!
Aan de receptie worden we heel vriendelijk onvangen, er wordt een uitleg gegeven waar de kamer zich bevindt, en ik hoor het woord Penthouse vallen, met de idee dat we daar vlakbij liggen. Oh ja, zegt de man aan de receptie "Congratulations" !

Mijne euro was nog lang niet gevallen hoor… haha… Tot we in de lift kwamen en onze verdieping moesten indrukken :-O Oh my God! Ze hebben ons gewoon ge-upgrade naar een Penthouse kamer op de bovenste verdieping!! (38ste) O ow… en we hebben niet eens trouwringen aan… man man, voel me toch wel ff schuldig hoor!! Phew… :-D

Ach ja, achteraf kunnen we er alleen maar om lachen, en als we de kamer binnengaan kunnen we alleen maar even met een open mond kijken... Deze kamer kost op zn minst 700$ voor een nachtje en wij betaalden 199$… er is een keuken, een balkon met zicht op de Strip, een mega-bed, een jacuzzi… gewoon prachtige kamer!! 

Lee, de bellboy, komt onze valiezen brengen, nog geen 10 minuten later en legt ons uit dat we de afwas gewoon mogen laten staan indien we iets verbruiken, de meiden wassen dat wel af… djees… ni te doen!

Als we de auto willen, gewoon even 5 min. vantevoren bellen naar beneden en de auto wordt voorgereden… spijtig dat dit maar voor 1 nacht is! Morgen verhuizen we voor 2 nachten naar het Bellagio aan de andere kant van de strip.

Aardbeien en champagne waren niet op de kamer, en eerlijk gezegd… dit was al meer dan genoeg hoor, deze upgrade! Ik schaamde me ergens wel n beetje dood… ;-)

We zijn op verkenning gegaan en hebben Hotel Excalibur bezocht wat een riddersthema heeft, daarna de Luxor (Thema: Egypte) en zijn daar naar het Diner-buffet gewandeld, besloten om hier maar iets te eten ( buffet = 19,99$ pp.) en we hebben hiervoor erg lekker gegeten!
Na het Luxor hebben we het New York New York bezocht, hierbinnen hebben ze de restaurantjes nagebootst in allemaal kleine straatjes, net of je echt in NY zit. Heel gezellig allemaal. Uiteraard zorgen ze er overal voor dat je éérst voorbij de SLOTS of casino-tafels moet… weinigen die er aan kunnen weerstaan. Wij proberen ook eens een gokje te wagen aan zo’n SLOTs kast, maar onze 10$ die we investeren is er na 5 minuten nagenoeg door… geen geluk in het spel dus :(

Ach, ons verblijf is gewoon al fantastisch in het MGM en met die kamer enzo… we zijn zowiezo al met onze poep in de boter gevallen! :-p
Rond middernacht komen we weer op onze kamer terug, we willen toch nog eens even gebruik maken van de luxe en willen nog ontspannen in de jacuzzi!
*KNIP* het licht aan in de kamer en wat staat daar voor onze neus? Een gekoelde fles champagne in de ijsemmer en aardbeien in chocolade!!! Ongelofelijk!! ))
Wat zei ik over die boter dus?? Allez, onze avond kan niet meer stuk, en na een deugddoend badje kruip ik zo meteen onder de lakens, want 4 dagen verslag inhalen… ‘t is niet niks!

Maar, morgen krijgen jullie weer een update, en deze keer vanuit het Bellagio!

See you tomorrow and sleep tight!

Ellen & Ives


 
Death Valley, Devil's Golf Course...
Vegas!!!
- Reageer op bericht -
Site door zoov.be
Copyright 2012