Besluit

Ijsland is voor ons een beetje letterlijk in het water vallen, waarbij we vele dingen gemist hebben... Jammer maar helaas, het weer is nu eenmaal iets dat je niet in de hand hebt :)  Misschien dat we ooit nog wel eens een poging ondernemen om het op herhaling te bezoeken, maar voorlopig zien we dat niet zitten.

In vergelijking met onze Amerikareizen is Ijsland best ook wel duur. Voor het budget dat we nu 12 dagen zijn weggeweest zijn we anders bijna 3 weken weg naar Amerika. Dan nog rekening mee te houden dat we het basic hebben gedaan (geslapen in de auto, douchen in stedelijke zwembaden, af en toe zelf koken...) 

Hoedanook, laat de prijs je niet ontmoedigen om te gaan, het is absoluut een avontuurlijke reis :)

Shoppen in de Bonus (den Aldi van Ijsland) was een ware beleving, het slapen in de camionette, kokerellen op zo'n kleine ruimte ;) maar ook de 4 seizoenen op 1 dag zijn een heel uitzonderlijk gegeven! Elke dag een zwemmeke doen, is zaaaaaalig! Voor amper 3 euro pp. kan je heerlijk gaan dobberen in warm water, en echt in elk hol van Pluto is er daar een zwembad met hotpots.

Ijsland is een heel divers, grillig en prachtig land, de mensen zijn eerlijk, down-to-earth en écht! Ga er zeker eens naartoe, je gaat er geen spijt van hebben (weer of geen weer ;-)

 

Ellen & Ives


 
- Reageer op bericht -
- Lees reacties -
Site door zoov.be
Copyright 2012