Inleiding

Ijsland stond al een tijdje op ons verlanglijstje, maar omdat we allebei houden van een zonnige bestemming... kwam het er nooit van :) Maar na het zien passeren en doorlezen van verschillende reisverslagen, het bewonderen van prachtige foto's... hebben we gewoon de knoop doorgehakt en zullen we dus eindelijk Ijsland een bezoek brengen!

Omdat Ijsland niet zo goedkoop is, hebben we besloten om te slapen in de wagen waar we mee zullen rondrijden. Bij het zien van de omgebouwde Renault Traffic's die Happy Campers aanbiedt in Ijsland, hebben we gewoon een gok gewaagd, en bij hun zo'n camionetje geboekt :)

Vandaag, wanneer ik dit schrijf zijn we slechts 2 weken verwijderd van de reis en heb ik nog altijd geen concrete planning gemaakt... HELP!! :)  Dit is niet naar mijn gewoonte, maar ik hou me er aan vast in mijn hoofd dat het weer wel eens roet door een eventuele planning kan gooien, en dat het dan beter is om geen te hebben :)

Tenslotte is er maar één weg rond Ijsland - dewelke ook wel de ringweg wordt genoemd - en deze is 1339 km, waarbij je zo goed als langs elke bezienswaardigheid passeert: NO stress dus ;) We hebben ook geen 4x4, dus de gravelroads nemen in het binnenland is een no-go. 

Maar wie weet, mochten we zo verknocht geraken aan Ijsland, kunnen we altijd nog eens terug gaan! 

Alvast veel plezier bij het lezen & volgen van ons reisverslag,

 

Ellen & Ives


 
- Reageer op bericht -
- Lees reacties -
Site door zoov.be
Copyright 2012