Los Angeles - Maui

Het wordt steeds vroeger: om 3u ben ik klaarwakker, en een kwartier later hoor ik Ives ook woelen en zuchten. Dit gaat nog even duren die jetlag... We mogen niet klagen, we vertrekken namelijk vandaag naar ons favoriete eiland Maui! :D

Om 6u staan we op, pakken de laatste spullen in en tanken de auto weer vol. Om 7u15 staan we bij de car return en van daaruit brengt de shuttle ons naar Terminal 5 van Hawaiian Airlines. 

De terminal heeft maar 10 gates, en is daarmee vrij klein, maar toch gezellig met enkele opties om te ontbijten. Ik koop een yoghurt met vers fruit, Ives wil liever wachten op het ontbijt dat we krijgen op het vliegtuig.

Blij dat ik gegeten heb op de luchthaven! Onze vlucht heeft een uur vertraging en daarmee wordt het 10u00 eer we opstijgen. Vrijwel meteen valt Ives in slaap... en ondertussen typ ik mijn verslagje hier verder in het vliegtuig ;)

De vlucht heeft heel wat turbulentie waardoor slapen nogal moeilijk is. Wanneer we bijna de landing inzetten krijgen we bericht van de piloot dat hij ons trakteert op een Koloa Rum Punch Cocktail, om de opgelopen vertraging goed te maken. Het is best wel lekker :p En dan is het eindelijk zover, Maui is in zicht!  Wanneer we landen zijn we quasi in 15 minuten buiten mét onze bagage. Wat een verschil met Los Angeles!

We gaan onze Jeep ophalen en rijden meteen 2 blokken verder naar enkele foodtrucks. We bestellen bij Thai Mee Up, en gaan voor de Garlic Ahi Tuna met een papaya salade, en de Pad Thai. Smaakt lekker, en het is zalig in het zonnetje :)  

Erna doen we nog wat kleine boodschappen in de Foodland en rijden dan door naar onze B&B Hale Sweet Hale. De B&B ligt hoog tegen de voet van de befaamde Haleakala vulkaan, en heeft daarmee een prachtig zicht op de zee en Kihei.

We ploffen ons neer op het bed en het is intussen 18u. Te laat om nog iets te ondernemen hier in de buurt (de zee is alweer 40 min rijden van hier, zodus...) Ik neem dan maar een warm bad :) Het koelt hier snel af op deze hoogte, dus het warme water is zalig!

We kijken nog even naar de zonsondergang vanop ons deck en kruipen dan maar ons in bed. Morgen een nieuwe dag!

Slaaplekker
Ellen en Ives


 
Maui from the airplane!
View from our Airbnb :)
- Reageer op bericht -
Site door zoov.be
Copyright 2012