San Francisco

Vandaag was het een beetje langer slapen :) Our last day! Straks moeten we de auto inleveren rond 15u30. 

Hoewel we wel zin zouden hebben om de stad San Francisco nog eens te bezoeken (op herhaling) beslissen we toch anders. We hebben geen zin in file - zoals Cheryl vertelde zou het 's ochtends van aan de Airbnb zeker 45 min nemen tot in de stad. Daarmee zouden we teveel tijd verliezen. 

Vandaag gaat het dus richting Menlo Park en Mountain View, een kort bezoekje aan Facebook én Google Headquarters :) Maar niet vooraleer we ons verplichte ontbijt-eitje eten bij Denny's on the road ;) We genieten weer even achter de grote raam van de Denny's en het is superkalm, waarschijnlijk omdat het maandag is.

Erna rijden we eerst naar Menlo Park, waar het hoofdkantoor gelegen is van Facebook. Prachtige gekleurde kantoren prijken naast de mega parking, waar we bijna een halfuur rondrijden eer we een plekje bemachtigen :O We stappen naar het logo aan de ingang van het hoofkwartier waar anderen ons voorgaan ;) we zijn zeker niet de enigen! Je ziet hier personeel overal rondfietsen op vrolijk lichtblauwgekleurde fietsen, heerlijk met die zon elke dag?! :D Er is ook een buiten ontspanningsruimte waar we ons 'blenden' tussen het personeel en alles vanop een afstandje aanschouwen... ze zijn yoga aant doen, lopen op een piste of zijn buiten aan de klimmuur aan't klimmen, niet te geloven :)

Genoeg gezien na een uurtje, nu is het tijd voor Google. Dat is een ander paar mouwen... het terrein is enorm, en vooral: onoverzichtelijk. We hebben nergens maar dan ook nergens een richtlijn waar zich wat bevindt, dus we zien niet echt waar we op gehoopt hadden. Dan maar enkel het shopje aandoen waar ze gadgets verkopen :) 

Het was een leuk uitje om een wat anders te zien, vooral omdat het al ons 3e bezoek aan San Francisco was. Het is ook tijd nu om nog iets te eten voor we onze auto inleveren. We rijden naar Palo Alto - universiteitsstadje en gaan voor 'Sushirrito'. Had ik eens gezien op een foodblogger, een sushi zo groot als een burrito! I like :)

We bestellen de Porkivore en de Geisha's Kiss Sushirrito en het is weer smullen... mmmm... 

Nu is het einde echt in zicht. We leveren de wagen in, checken in bij British Airways en kunnen met trots zeggen dat de bagage welgeteld 22,7 en 23kg weegt :) Hoe goe is da?? 

Het was alweer een superreisje, heel intens, heel kort - voor ons dan toch - maar wel héél leuk. We enjoyed it! 

See you back in Belgium folks!

Ellen & Ives


 
Facebook Headquarters
Sushirrito!
- Reageer op bericht -
- Lees reacties -
Site door zoov.be
Copyright 2012