Redwood Meadow - Lodgepole Sequoia NP

Oh what a night... om 5u worden we haast wakker geschreeuwd door onze achterburen. We horen de ouders tegen hun kinderen gillen " DO - NOT - MOVE" tot 3 maal toe :s

Je kan je voorstellen wat voor scenario's er dan in je hoofd afspelen. Om dan een kwartier later in de pikdonkere te vertrekken met de auto en piepende banden. Strange.

We hopen op het beste, en proberen de slaap nog een paar uurtjes te vatten. Dat kunnen we hooguit tot 8u, en voelen dan het zonnetje op onze tent stralen. Ives is een beetje gebroken, hij is een extreem lichte slaper en hoort elk klein geluid buiten. Ik daarentegen hoor helemaal niks, een echte comaslaper.  Tenzij ze uiteraard het kussen vanonder je hoofd gillen zoals deze morgen ;)  We hebben de tijd niet noch de goesting om te gaan vragen aan de ranger wat er aan de hand was om 5u? Misschien wist zij het wel (zij logeert ook op de campground in een trailer).

Aan de overkant van de straat van de campground, start de bekende trail '100 Giants Trail', een easy walk in the park via asfaltweggetjes om zo de giant sequioas te bewonderen. We zijn dus al vroeg op pas, maar des te leuker omdat er geen volk is. Erna rijden we door, onze tent hadden we vooraf alweer ingeladen. Het gaat via de noordwestzijde weer uit het National Forest om zo via Three Rivers, Sequoia NP in te rijden.

We houden wel onderweg halt aan een Outlet Shopping Mall in Tulare en kopen ons hier beiden een paar nieuwe sportschoenen voor een prik!

Rond 18u arriveren we aan de Logepole Campground in Sequoia NP, en bij de ingang van de camping zien we al een scorebord hangen dat er in de laatste 7 dagen al 5 keer werd ingebroken in auto's door beren. Dat belooft.

Ives ziet zijn nachtrust letterlijk aan hem voorbijgaan. Maar toch maken we er het beste van, en starten we de avond met onze langverwachte BBQ! We steken een vuurtje aan voor de gezelligheid, en de BBQ om ons vlees en vis op te bakken. Spijtig genoeg doen de kolen er langer over dan gedacht, en zitten we met een hoofdlamp te dineren. Het kan de pret echter niet bederven... de camping zit hier overvol mensen die BBQ'en en vuurtjes aansteken... het maakt het allemaal des te gezelliger!

Om 21u liggen we dan toch in onze tent en proberen we de slaap te vatten. Hopelijk een beetje een rustige nacht vannacht ;)

Morgen is hiking day!

E&I


 
Giant Sequoia :)
BBQ time!
- Reageer op bericht -
Site door zoov.be
Copyright 2012