Miami Beach - Fort Lauderdale

Vanochtend onze laatste ochtend in pure luxe ;) Bye bye Grand Beach Hotel... hadden we hier nog een dagje langer verbleven hadden we toch wel eens gebruik gemaakt van het zwembad ;) Maar nu gaat onze reis dus verder naar Fort Lauderdale, amper een klein halfuurtje hiervandaag.

Onze vlucht gaat morgenochten vanuit Ford Lauderdale naar huis, dus vandaar de keuze van een nieuw, en laatste hotel, nl. het Aqua Hotel  

We rijden eerst naar Downtown, daar is één van de vertreklocaties van de befaamde watertaxi's in Fort Lauderdale gelegen. Voor 20 dollar per persoon kan je een hele dag gebruik maken (hop off/hop on) van de watertaxi's. De maximale wachttijd op elk punt is een halfuurtje. Ze varen tot aan enkele strandlocaties en weer terug. Heel mooi weertje vandaag, en ideaal dus om al die rich&famous huizen en jachten te bewonderen vanop het water :) We genieten ten top!

We varen tot aan het uiterste punt aan het strand en wandelen dan een heel stukje het strand en de boulevard af tot aan een ander hop on taxi standplaats :) Onderweg koop ik nog een leuke Panama Jack hoed, eten we nog een yoghurt ijsje, en kijken een tijdje naar de mensen op het strand. Leuke aan Fort Lauderdale is dat het meer down-to-earth is, je ziet hier enorm veel 'gewonere' mensen, maar toch best wel ook veel speciale wagens (al rijden de Bentleys, Maserati's hier rond alsof ze gratis zijn :p ) dus als je hier even zit, dan denk je: wat is er nog speciaal als iedereen rond rijdt met een wagen van 200.000 euro??

Enfin, we doen niet heel veel vandaag dan wat rondvaren per taxi en genieten... daarna is het tijd om in te checken in ons hotel en iets te eten want we hebben een hongertje! :) Het hotel doet me denken aan de serie van vroeger: Melrose Place :) maar dan heel erg sixties gestyled met Cadillac accenten, gadgets in de camer (veel turkoois met wit) strak, maar niet té modern, en leuke vintage foto's tegen de muur.  We krijgen bij het inchecken een kaartje meer met een discount in het restaurant van vrienden van hun, PB Restaurant. Het zou maar amper 2 blokken wandelen zijn, dus we gaan eens even kijken. Wanneer we een terrasje zien staan op een soort van public parking (met bijbehorende trailer als keuken) blijkt het hier te zijn! haha :-D Zo grappig! We vroegen ons al af waar de toiletten zich gingen bevinden, maar gelukkig hebben ze (waarschijnlijk) ergens een toilet in het aangrenzende gebouw gehuurd. Supertof (en volgens mij niet duur) concept, unless it rains :s dan zou ik het zo niet weten wat er dan gebeurt!! Maar ja, de kans is klein zeker, in the Sunshine State :)

We bestellen een kleine pizza als appetizer en een pasta met duck ravioli, het smaakt alweer en we willen nog niet denken aan morgenvroeg... 

Het is onze laatste avond, dus ik maak de koffers al inpakklaar, dan kan er morgen nog snel even gedoucht worden en klaar is kees :)

Wat ons betreft een wederom leuke reis, al hadden we al veel op herhaling gezien... maar voor mijn gevoel was het super relax, en daarom voelt het ook aan dat de batterijtjes weer helemaal opgeladen zijn, dat was het belangrijkste :) Nu kunnen we er weer even tegen, en op naar de volgende vakantie!!

Het was fijn dat jullie een beetje meegereisd zijn & om jullie reacties te lezen, bedankt!!

Groetjes,

Ellen & Ives


 
- Reageer op bericht -
- Lees reacties -
Site door zoov.be
Copyright 2012