Key West

Geeuw... we worden een beetje lui van het island ;)  Tijd om weer eens iets anders te zien of te doen, en gezien het onze laatste dag is op Key West komt dat geen dag te vroeg! We gaan deze keer laat ontbijten, het is al bijna half 11!!

Daarna gaan we eindelijk onze was doen, we zitten door ons ondergoed :)  We vinden een waserette op Truman avenue, de enige waar je zelf kan wassen zo blijkt. De rest zijn wassalons waar je de was dropt en den helft gekrompen (of niet meer) terugkrijgt :p Grapje ;)  Enfin, ik wil hem liever zelf doen! We gooien hem snel in de machine die aangeeft dat de was maar 20 min zal duren, dus we lopen even de winkel in aan de overkant voor een blikje fris. We zetten ons buiten in het zonneke en switchen nog even van wasmachine naar droogkast, zo'n 40min, dat geeft ons iets meer tijd om het wassalon te verlaten ;)

We rijden nu zelf Duval Street eens af met onze auto (hij heeft tenslotte al 3 dagen niet meer gereden :p) en we passeren voorbij Southernmost Beach & Café.  We besluiten onze luie dag verder te zetten en gaan straks onze spullen halen om int zonneke on the beach te gaan liggen :) Het is een proper mini strandje, en eindigt aan de andere kant van Duval Street. Het is inmiddels half 2, we hebben de was afgedropt op onze kamer, en alle beachspullen mee: it's relaxing time :)

Omdat we wel een hongertje hebben gaan we in het café eerst iets eten; Ives een burger (hoe kan het ook anders??) en ik neem de Caesar Salad met kip. Het smaakt!!  Dan leggen we ons op het strand en ik lees mijn boek verder, zalig boek maar het is dus nog steeds niet gelukt van het uit te krijgen :p Ives slaapt een beetje in de zon, en ondertussen kijk ik al eens rond... peoplewatching can be fun ;)  Zo zag ik de man in het water (zie foto rechts) en dacht nog dat 'em zijne portefeuille rond zijne nek had hangen! Niet dus ;) Ik wil jullie uiteraard niet in spanning houden: maar hij had alleen wat kleingeld bij!!! :-D (klik onderaan dit verslag even op het icoontje van de kodak om meer foto's te zien van vandaag en je zult zien wat ik bedoel ;-) 

Je ziet wat hoor... en dan nog zeggen dat je op een rustige dag als vandaag niet veel beleeft zeker?? haha...  Den Ives gegeneerd omdat ik zat te klikken met mijne camera: this guy was asking for it!! :p

Na 3 uurtjes hebben we het weer wel gehad en rijden we terug naar onze B&B voor een douchke, we gaan eens vroeger door naar Mallory Square om de sunset te zien. Blijkt dat de zon al onder is... grrr... dat gaat hier dus snel! Amper iets na 5 was ze al weg :(  Dan lopen we maar wat rond hier en zien zoals elke avond de artiesten hier optreden, koorddanser, vuurspuwer, hondentruukjes, verkopers met schilderijtjes, etc... t is zoals een avondmarktje met entertainment én zicht op de oceaan ;)

We gaan nog een cocktail drinken en daar blijft het bij, geen honger meer (we lijken wel verzadigd!) We opteren dus voor een vroege nacht, zodat we morgenvroeg ook op tijd kunnen vertrekken!!  It's a long drive to Islamorada :) 

See you tomorrow!

Ellen & Ives


 
Southernmost Beach & Café
Only in Key West ;-)
- Reageer op bericht -
- Lees reacties -
Site door zoov.be
Copyright 2012