Chiang Mai

BED Prasingh Hotel 

Het was vandaag een luierikkendag. Misschien omdat het vannacht zo laat was. We zijn pas opgestaan om 11u, en dan weer even de douche in. Ontbijten zat er dan al niet meer in, aangezien dat maar mogelijk was tot 1Ou.

Dan maar een lunchke meepikken bij Woo Café. Het is niet onze gewoonte om meerdere keren naar dezelfde plek te gaan, maar dit is echt uitzonderlijk: lekker!
We gaan buiten op het terras zitten voor de reuze-airco van Woo en bestellen een limoensapje, een besjessmoothie en als lunch een chicken pita. Die frieten, daar hadden we niet op gerekend.
De porties zijn ook buitengewoon groot! Het is onze eerste keer weer eens Westers eten tijdens deze vakantie, en het valt dan ook op dat onze maag dit niet meer gewend is. We hebben het gevoel dat we moeten gaan liggen, haha :)

We hebben vandaag het plan om naar Bosang te gaan. Een handicraft village, waar je allerlei spullen kan kopen die handmade zijn. Vooral de handgeschilderde parasollekes zijn hier heel befaamd. Maar wanneer we aankomen stelt het eerlijk gezegd weinig voor, wat een teleurstelling :( Dan maar terug rijden naar het hotel voor een zwempartij. Het halfuur rijden was redelijk heavy bij deze hitte. We smeren duchtig meermaals per dag een factor 50 en dan nog voel je de zon branden en zie je rood op het einde van de dag.

Het zweet loopt in onze schoenen, dus die duik in het zwembad gaat deugd doen! Verder hebben we niet veel meer uitgevreten. De Sunday night market was ook vandaag, daar hebben we ook nog eens over geslenterd, maar weinig gekocht. We zijn een beetje moe aan het worden, vooral de hitte beperkt je in je doen en laten.

Mijn voetjes zijn helemaal op als we tegen 23u weer naar het hotel sloffen. Tijd om weer ons bedje op te zoeken!

Morgen een laatste dagje Chiang Mai!

Sleep tight,
Ellen & Ives


 
- Reageer op bericht -
- Lees reacties -
Site door zoov.be
Copyright 2012