Koh Samui

Sallamai Resort

 

Vanochtend is het alweer zo laat... grrrrr... welcome jetlag :)

Om half 11 zitten we aan het ontbijt en genieten van ons vers sapje, watermeloen en ananas. Een omeletje kan natuurlijk ook niet ontbreken! Het smaakt ons enorm, en we snakken alweer naar het zwembad voor een frisse verkoeling! Het is echt enorm heet, 35 graden... dus het zweet stroomt van je lijf.

Dat maakt dat we pas rond een uur of twee op onze scooter stappen. Het plan van vandaag is om langs de westkust naar boven te rijden. Ergens ter hoogte van de Nathon pier is een overdekte markt, die we vorig jaar ook al bezochten. Hier hebben ze de befaamde "Fried Banana"... mijn God, zo lekker! Het is mijn doodzonde :) Geef toe, zo'n stukje rijpe banaan, gewenteld in beslag van coconut met sesamzaadjes, dat kan toch niet anders dan goddelijk zijn?? :D

Alleszins, we hebben hier een beetje rondgewandeld, beetje kiekjes genomen van de locals en hun lekkere eten. Daarna ons aan een tafeltje gezet en Ives heeft dan - alweer - Pad Thai besteld, en ik de Glass Noodle Salad met scampi en octopus, mmmmmm... lekker spicy ;)

We rijden verder door naar Boput om daar ons dagje weer rustig af te sluiten met een lekkere cocktail bij Coco Tam's. Het verveelt echt nooit, we genieten deze eerste dagen nu eens echt van 'niks' doen. Dit is anders niet onze gewoonte, en de verslagen zijn normaal ook net wat langer. Maar de jetlag steekt er een stokje voor om vroeg uit ons bed te geraken, en zodus zijn de dagen ook wat korter ;) Maar we genieten zeker zo hard!

We nemen de weg door het binnenland met de scooter, maar de zon is zo goed als onder. Wanneer we halfweg de rimboe in de pikkedonkere moeten rijden, vraag ik mij af of dit wel een goed plan was? :D Maar we zijn er evengoed geraakt: 'hello adventure' :D

Morgen staat een kookles op het programma! Heel benieuwd, en heel veel zin in! :)

Slaap lekker xxx

Ellen & Ives


 
- Reageer op bericht -
- Lees reacties -
Site door zoov.be
Copyright 2012