Las Vegas - Valley of Fire - Kanab

Hotel: Canyon's Lodge

Deze morgen wordt ik wakker om 6u, ik heb de klok rond geslapen, zo blijkt... Ik voel me nog steeds een wrak, heb al iets minder neiging om over te geven, maar het is nog niet in orde.
Komt nog eens bij dat het zo'n hard bed was, dat heel mijn rug pijn doet :( Ik laat Ives nog even verder slapen, en slenter naar de badkamer. 't Gaat me niet af, wassen, tanden poetsen, alles moet met pauzes en duurt eens zo lang :(

Om 10u zijn we dan toch eindelijk vertrokken, maar ik wil gewoon liggen en slapen. De autostoel gaat weer plat. Ik drink veel water en neem nog een Dafalgan Forte. Geslapen dat ik heb! Ives is door Valley of Fire State Park gereden, een prachtige scenic route met ook mogelijkheid tot kleinere hikes. Maar dat lukte mij toch niet, dus hij heeft me gewoon laten doorslapen en heeft er foto's van genomen zodat ik ze achteraf kan zien :) nen engel he...

In Hurricane ben ik weer wakker en Ives vraagt me of we terug inkopen zullen doen bij Walmart, het is de laatste grote supermarkt voor we arriveren in Kanab. En aangezien hij gisterenavond niet meer gegeten heeft en vanochtend ook nog niet heeft hij mega-honger ;) Ik niet zo, maar ik moet toch iéts eten!? We wandelen naar binnen op zoek naar beschuit, als je nu denkt dat ze dat hier hebben?? NIET dus... zoek maar eens iets gezond hier :( Crackers, jazeker, maar dan wel met pepersmaak, jalapeno, tomaat, etc... mijn maag keert al om bij het gedacht alleen al :-/

Ik koop dan maar een doos Wheat Thins Crackers 'Original', en een pot confituur. Ik trek die doos open in de auto en proef ervan, is dat toch wel zout zeker? Bah... ik heb er 3 gegeten en dan was de goesting ook voorbij. Gelukkig vond ik bij de zuivel ook een potje rijstpap, dat heeft me wel gesmaakt en tot hiertoe vecht mijn maag niet meer ;) Fingers crossed dat dat zo blijft!

In Hurricane barst een onweertje los, bliksem, gietende regen!! Misschien al goed dat we onze hike van vandaag moeten skippen, het weer is er niet echt naar om in een canyon te gaan hiken vandaag. Morgen stonden de White Domes op de planning. Nog steeds niet zeker of we dat gaan doen. Ik ben een beetje platte pap en voor die hike heb je wel alle energie voor nodig die je maar hebben kan! Misschien gaan we in de plaats naar Zion of tussen Page en Kanab, we zien wel!
Tegen 17u arriveren we in Kanab en ik voel me wonderwel aan beterhand. het regent hier dat het giet, wat ook de temperaturen doet krimpen, ik ben er zeker niet rouwig om! We installeren ons gerief in de kamer en wandelen eens rond in het centrum van Kanab.

Enkele jaren geleden hebben we heel lekker gegeten in The Rocking V Café, en aangezien ik precies wel iets wil eten, stoppen we hier en krijgen we het laatste beschikbare tafeltje. Drukke avond hier! Ik bestel een Mahi Mahi, das een vast visje met mango en koriander en witte rijst. Ives bestelt een creamy pasta met kip en parmesan, smaakt lekker!

We hopen dat het morgen mooi weer is, als ik me voel zoals nu gaat dat prima gaan! Nu moet het weer nog mee! ;)

Tot morgen

Ellen & Ives


 
Valley of Fire scenic road
Onweertje!
- Reageer op bericht -
- Lees reacties -
Site door zoov.be
Copyright 2012