Lassen Volcanic - Lee Vining

Motel: Virginia Creek Settlement

Vanochtend gaat de wekker extra vroeg, om 6u30 :)


We hebben een heel eind af te leggen vandaag, we rijden namelijk helemaal tot Bridgeport, gesitueerd aan de achterzijde van Yosemite National Park. We laden de auto weer helemaal in, droppen onze sleutels in de keybox en zijn op weg. De eerste 3 uur rijden zijn heel erg saai... er is niks te bekijken en de weg is quasi overal hetzelfde.

In Susanville stoppen we om de tank te vullen en aan de overkant zit een Grocery Outlet, haha... only in America :) We lopen hier even binnen en de prijzen zijn echt een groot verschil met bvb de Walmart. Wat me later opvalt is dat de vervaldata maar 1 maand later zijn, misschien daarom dat het goedkoper is, maar voor ons is dat natuurlijk geen probleem, alles gaat toch op binnen de 3 weken ;)

Wanneer we onderweg de billboards zien opdoemen naast de highway met slogans om te gokken weten we dat we bijna in Reno zijn :) Welcome to mini-Vegas! Ik had hier al vantevoren uitgezocht waar er een laundromat was, want we hebben ondertussen al een wasmachientje te draaien!  Voor amper 1 euro was je hier een hele machine, en drogen doen we voor 0,30 eurocent :) Het is wel maar een machinewas van 18 minuten, maar t riekt allemaal lekker, dus het stof is er zeker uitgewassen :p

Na een dik halfuur staan we dus weer aan de auto en rijden we naar de Legends Outlet in Reno, die is amper op 5 min, en aangezien er voor vandaag geen hikes staan gepland, is dit een welkome break voor onze lange rit van vandaag. Natuurlijk is er wel een tijdslimiet, anders komen we weer aan in het donker, daar hebben we geen zin in.
We slagen onze slag weer :) LOL

We kopen allebei All Stars in de Converse store, die van Ives kosten 25 euro, die van mij 35 euro: echt een koopje!! Ives koopt ook nog een jeans bij de Guess Store voor slechts 20 euro, helemaal blij worden we hier van :) Daarna is het de beurt aan de Walmart, hier kopen we ons slaatje voor vanavond, en ook een microwave maaltijd voor onze avond in Death Valley. Ik had gelezen dat het enige restaurant aan ons hotel in Death Valley namelijk helemaal niet lekker was, en daarbovenop ook overpriced. Daar kopen we toch liever weer iets van in de outlet, hihi :)

Het is nu 15u30 en we hebben nog 2uur rijden voor de boeg tot Bridgeport. Het zonnetje schijnt weer goed door, temperatuur bereikt 30 graden vandaag!
Wanneer Ives onderweg een mega-billboard opmerkt met de slogan, Steak&Eggs for 5.95 dollar bij de Topaz Lodge (10 min verder)... krijgt hij meer goesting in steak dan in salade :) Lap, dan zullen we maar stoppen zeker? ;) Wat een val hier bij die Topaz Lodge, je arriveert eerst in een klein casino en de receptie van het hotel, achteraan is een diner/café. We wandelen tot achteraan en wanneer we de menu zien, staat er nergens steak&eggs aangegeven... de steak die wél staat op de menu is 22 dollar, haha... :)) Me dunkt dat die billboards al vaak zo volk hebben gelokt. Het zit hier trouwens ook vol gepensioneerden.

Dan gaan we voor een gedeelde maaltijd: BBQ chicken wings en sweet potatoe fries... zo goe!! De salade zal kunnen dienen als lunch morgen ;)

40 minuutjes doorrijden, en we arriveren eindelijk op onze eindbestemming: Bridgeport. Er is hier echt NIKS, het motel heeft een eigen restaurant en daar is dan ook alles mee gezegd :) We pakken onze spullen weer uit, alsook de nieuw aangekochte items van vandaag en de bagage wordt voor de zoveelste keer herschikt. Het bed van de kamer is MEGAhoog!! :-O Ik kan er amper inklimmen! Als je daar uitvalt heb je wel iets voor :D het is zeker 1m20 hoog!

Vandaag gaan we eens vroeg slapen, morgen is een drukke dag met als eindbestemming Death Valley!

Goodnight!
Ellen & Ives

 


 
Shopping items :)
Chicken wings!
- Reageer op bericht -
- Lees reacties -
Site door zoov.be
Copyright 2012