Lower Calf Creek Falls

Zoals wel elke dag tijdens deze reis slapen we lekker lang, nu zelfs tot 10u30!! Maar we doen het kalm aan, en eigenlijk is dat niet zo slecht ;)

 

We vertrekken naar een hike vlakbij, enkel 10 min rijden, de Calf Creek Falls.

Ik had er al langer over gelezen, maar we waren nooit echt hier in de buurt en aangezien ik me best goed voelde vandaag (alles weer intact! benen, armen, joepie!)

wou ik toch een voorzichtige poging doen. Ook al vertrekken we met volle zon (bijna middag) de temperaturen vallen hier best mee!

25°C is een luxe om te wandelen!

 

We vertrekken met voldoende water, beetje eten, en de trail op zich is niet moeilijk, alleen is hij iets minder boeiend van uitzicht. In tegenstelling dus tot andere wandelingen fotograferen we niks onderweg.  We gaan recht op ons doel af, en moeten daarvoor door heel wat struikgewas, veel bijtjes, vliegen en ook muggen van zodra we dichterbij de waterval komen :)

 

De waterval is een waar moment van: 'aaaahhhh' en 'oooooooohh'... een supermooie plek, dus meer dan dubbel en dik de wandeling waard :)

We zijn zelfs helemaal alleen de eerste 15 min.

 

Na heel wat kiekjes, koel ik even mijn voeten af in het koude water, en daarna eten we op een boomstronkje een broodje kaas en een appel,

mét uitzicht op de waterval natuurlijk! Heerlijk genieten hier, we zitten er dan ook snel een uurtje. Daarna begint de terugtocht, en dat valt best mee, we zijn op een klein uurtje weer terug aan de auto.

 

We rijden nu naar het hotel in Torrey en ipv de snelweg nemen we de dirtroad Burr Trail, is iets mooier qua uitzicht en eigenlijk puur genieten vanuit de auto :)

 

Als we aankomen aan het hotel gaan we nog lekker zwemmen in het zwembad, beetje relaxen... Daarna is het natuurlijk weer tijd om iets te gaan eten ;)

 

Na onze douche beslissen we om snel iets te eten in het restaurant van het hotel, maar we kijken elkaar bedenkelijk aan

als de resto eerder lijkt op een refter waar het vol zit met Benidorm Bastards ;) De gemiddelde leeftijd is volgens mij 70+ haha...

Den Ives heeft er ni veel zin in, en wil wat gezelligers.

 

We rijden dus 5 min verderop naar het Rim Rock Hotel en Resto, al moet je daar even plaatsnemen op een stoel en in de wachtrij zitten als je geen reservatie hebt.

We wagen het erop, we hebben niet veel keuze anders...

 

Na amper 15 min worden we naar een tafeltje gebracht en we kiezen allebei voor de ribbekes met special BBQ saus!

Ik neem ze met puree en koolsla, rare combinatie, maar ik ben de frieten een beetje beu hier, en bovendien kennen ze hier niks van lekkere friet!

 

Na het eten rijden we weer naar het hotel en gaan lekker lang slapen!

 


 
Lower Calf Creek Falls
Burr Trail
- Reageer op bericht -
Site door zoov.be
Copyright 2012