Sprookjesachtig Bryce

Ik heb vannacht een patch Voltare geplakt vanwege de stekende pijn :(  je wil je 's nachts draaien om op die schouder te slapen, en dat gaat niet.

We stonden pas op tegen half 10, en eigenlijk hebben we tijdens de reis best al lang uitgeslapen,

ik ben dat niet gewoon andere keren :) meestal staat de wekker dan om 6u ;) maar ik moet zeggen dat het me niet stoort, integendeel!

We willen deze ochtend EINDELIJK de was gaan draaien, want we zitten door de onderbroeken, en we kunnen ze toch moeilijk binnenste buiten aandoen :p

Om de hoek van het motel is een laundry, dus we wassen 3 machientjes tegelijk (is maar 30 minuten) en dan nog 30 min. droogkast, dus dat valt wel mee! Terwijl de was draait gaan we trouwens boodschappen doen, we kopen cornflakes, plastic kommetjes, fruit (pruimen, appels en blueberry's) en zo kunnen we 's ochtends starten :)

Al die muffins en bagels beginnen aan de zwembandjes te plakken :D dus we zullen maar een beetje gezond doen he ;)

We zijn pas tegen de middag weg, en we besluiten geen hike te doen op dit uur van de dag (middag) in Zion, onze eindbestemming om te slapen ligt in Escalante, en toeval wil dat Bryce er niet zo ver van ligt, dus als we nu eens 3u rijden tot Bryce, dan is het al iets later (en draaglijker) om DAAR te gaan wandelen. Dat doen we :) We komen onderweg nog iets tegen, waar je kan zitten aan de rivier en iets kan drinken, we pakken dus een pitstop en gaan in een leuke schommelbank ziten waar het water langs je heen kabbelt... zonneke op de neus... zalig! :)

In Bryce lopen we een klein stukje van de Fairy Loop, maar die is verschrikkelijk zwaar, wel heel mooi, maar ik denk dat we maar 700 meter af zijn gelopen (ging fel naar beneden en we moesten nog terug!) dus we zijn wijselijk omgekeerd met de nodige adempauzes.

Wat we dan gezien hebben op die kleine afstand was wel mooi! Oranje kleurtjes, en steile afgronden, dat wel!

Bryce deden we in 2007 al, maar nooit een trail gelopen, gewoon met de auto op de verschillende uitkijkpunten naast de straat gestopt. Dit was wel de moeite... we vonden het toen geen supermooi park, maar we herzien onze mening  :)

Het is 16u als we besluiten het park te verlaten, klein ritje van een uur naar Escalante, een gat waar niks te zien is, maar wel veel hikes te doen zijn.

Er is 1 winkel, en 2 motels, en dan heb je de camping waar wij slapen (met cabins of met je eigen tent).

We slapen in een kleine cabin, enkel een bed en een lampje :) zo schattig!  Er zijn er maar 6 dus het is geen massa ;)

 

We eten hier in de resto die behoort aan de camping, niks fancy, ze hebben alleen sandwiches, slaatjes en pizza.

We besluiten een pizza te delen, we zijn geleerd :) haha... de porties zijn anders echt niet normaal!

 

Het is donker en we slapen alweer vroeg (21u) we horen buiten de cabins nog wat getetter van de buren en andere cabins,

maar al snel ben ik in dromenland...


 
Wasje draaien...
Escalante cabin
- Reageer op bericht -
Site door zoov.be
Copyright 2012