Off to the city of Angel(e)s

Om 5u gaat de wekker, en ik kan je verzekeren, leuk is anders op vakantie :-/

Maar we staan op, laden alle toiletgerief weer in, en enkele minuten later zitten we al op de shuttle die ons gratis naar de luchthaven brengt op amper 5 min van het hotel.  Heel erg raar weer, maar ik heb pijn aan mijn linkerheup dus ik loop hier weer een beetje mank :( is het van de wandeling? Who knows... we hebben echt niet overdreven... ik smeer dus maar wat Voltare Gel.

Vandaag staat er toch niks op de planning, hopelijk betert het dan.  Aangekomen aan de luchthaven check in, is het wel even aanschuiven, maar ik had de avond voordien al via internet ingecheckt, dus we hoefden niet te vrezen. De valiezen werden gewogen, en op de band gesmeten en dan was het wachten geblazen...

 

Na enkele uurtjes vliegen zijn we goed en wel aangekomen in LA ( we hadden een kleine stop-over in San Francisco) wat de hele vlucht best vermoeiend maakt.

Vertrokken om 7u25 en uiteindelijk in LA aangekomen om half één s middags. We mochten bij de autoverhuur nu wél kiezen uit een rij auto's! Joepie! :)

We rijden los in de file, het is weekend in LA en dat is te merken!

 

Pas rond 18u arriveren we bij John en Dolores en het is een blij weerzien. Ze delen hun knuffels uit (ze zijn niet bekend met kussen, zodus :D)

en we geven onze kadootjes af. We hebben "cuberdonnekes" en marsepeinfruitjes bij, een pot speculoospasta, pralines van Leonidas, een potje advocaat, en een fles kriekjenever en chocoladejenever :)

Ze zijn er superblij mee en vragen ons of ze het pas mogen proeven en opendoen bij hun campingtrip next week, natuurlijk! Ze willen alles proeven met de familie, gezien ze altijd met hun megacamper eropuit trekken met de ganse familie.

Dolores heeft voor ons gekookt, en ik denk dat we na aankomst al 10 min later zaten te eten :) John heeft de enchiladas gemaakt, Dolores de taco's met kip, rijst en ook nog bonenpasta. Wel, ik vond het allemaal superlekker, maar zoals ik voorheen al zei was den Ives ni zo zot van Mexican food, haha :)

Maar hij heeft het allemaal braaf opgegeten ;)

We hebben zitten tateren en kletsen tot 1u s nachts... tja, ze hebben ook zoveel vragen! Ze vinden het heel intrigerend dat we in zo'n duur land wonen (elektriciteit, benzine, etc...) en lachen erom dat wij alles (eten, auto's, winkels, etc... zo HUGE vinden!) terwijl zij dat al zo gewoon zijn :)

Italie staat hoog op hun verlanglijstje, maar sinds de crisis is het iets verderop geraakt, en zal het nog even duren eer ze zullen gaan.

We slapen in de kamer van hun dochter, zij woont nu in een andere staat (Idaho) en heeft 3 kinderen. Dolores ziet ze maar één keer per jaar met Thanksgiving.

Eerlijk gezegd put zo een hele avond ons ook wel uit :) maar het was echt reuzegezellig!

Morgen mogen we uitslapen zeggen ze, NO RUSH!

 


 
City of Angel(e)s!
American Friends :-)
- Reageer op bericht -
Site door zoov.be
Copyright 2012