Inleiding

De eerste opzet van deze reis was, het ontdekken van het hogere Noorden (Seattle & Vancouver) onze eerste kennismaking trouwens met een klein stukje Canada (zij het een stad...) :)

En het 2e deel van de reis had voornamelijk als doel: enorm veel hiken! 

Jammer genoeg heeft mijn gezondheid een beetje roet in het eten gegooid en ben ik ziek geworden 2 maanden voor afreis.  Serieuze problemen met een té snelle schildklier die plots de kop opstak, en doordat mijn immuunsysteem plat lag, ook nog eens toxoplasmose opgelopen en 2 dagen gekluisterd in een ziekenhuisbed :(

In eerste instantie wou ik helemaal niet meer vertrekken, maar mijn arts raadde net aan om dat wél te doen, met de juiste consequente medicatie en ontspanning zou alles weer op zijn plooi komen. Maar de dokter vergeet dat ik geen gatzitter ben ;-)

De reis was dan ook heel emotioneel op alle vlakken, er zijn enorm veel tranen gevloeid van pure frustratie omdat er wandelingen waren die ik echt niet aankon, warmte-intolerantie heeft me vaak de nek omgedaan... maar ook tranen van geluk, geluk omdat ik er toch maar was... en op een andere manier van sommige viewpoints heb genoten :)

Een mooie, emotionele reis, dat was het zeker, maar ik kijk toch met een dubbel gevoel terug.  We moeten alleszins nog eens terug gaan om al onze plannen alsnog uit te voeren in die streek! 

Een bezoekje aan onze Amerikaanse vrienden John & Dolores, kon niet ontbreken! Daar waar we anders snel, snel even stoppen om goeiedag te zeggen, is het nu een uitgebreid bezoek geworden en hebben we tot heel laat (of vroeg in de ochtend zeg maar) bijgepraat en dat heeft me zeker deugd gedaan.

Je zal dan ook merken dat dit reisverslag een beetje anders in mekaar steekt en soms dagen 'leeg zijn' omdat er ook effectief dagen waren dat we niks hebben gedaan, en temeer omdat ik dit verslag heb gebaseerd op e-mailtjes naar huis toe in plaats van een interactief live-reisverslag. 

Desalniettemin vond ik dat dit verslag niet mocht ontbreken, omdat we gewoon zoveel mooie dingen hebben gezien :)

Veel leesplezier

Ellen 


 
- Reageer op bericht -
Site door zoov.be
Copyright 2012