Key West

Ola! We zijn hier laat wakker! :-O

Maar breakfast is pas om 9u tot 10u30 dus ja… en misschien voor de laatste 5 dagen is het beter van wat uit te slapen, nu kan het nog!! Haha… k zei het al: I need a vacation from my vacation ;)

We maken ons klaar en zijn vandaag van plan the Southern Most Point aan te doen, alsook Butterfly Conservatory, het huis van Hemingway, en Zachary Ford Park, nu op zich is dat totaal geen strakke planning voor een ganse dag, we plannen het dan ook meteen in om dat per fiets te doen, en die zijn hier te huur in de B&B.

We zijn maar in de helft van ons planning geraakt want we vielen bijna beiden van onze fiets van de uitdrogingsverschijnselen. Niemand heeft mij ooit gezegd da ge hier de straat op moet met nen bidon water!!?

Pfffffffffffff… t is echt ni normaal, dus we gaan eens kijken in de Butterfly Conservatory. Ik kan er maar één ding op zeggen: Ik ben nog nooit in het Zwin geweest ofzo, maar: WAUWW!!!!! ik voelde me precies zelf ook fladderen daar… zo paradijslijk met al die kleurige vlinders in een prachtig overkoepelde tuin! Jammer genoeg leven die mooie vlinders maar 10 dagen… talking 'bout a short life…

Véél kiekjes genomen en enkele keren kwamen ze ook op onze schouder zitten!! :)

Ives heeft een nieuwe verslaving gevonden: we gaan van Cheesecake naar Key Lime Pie, haha, daarom wil ie dus ook overal waar ze dat hebben gaan proeven we zijn dus in de Blonde Giraffe geweest en daar heeft ie ook nog een stuk gegeten. Ik heb het wel gehad, t is lekker, maar even niet meer nu!

We rijden met de fiets nog even naar de Harbour en zien er de Majesty of the Sea liggen, mega-cruiseschip, you have to see it, to believe it!! Man, wat een kolos van een schip! We nemen opnieuw onze fiets en rijden naar B&B, time for a siesta! )) 

Zo even afkoelen op de kamer doet dus echt deugd he! Tegen de avondval zoeken we dan ook n lekker Italiaans resto'ke op waar Ives de Snapper met Crab meat eet en ik de pasta met sundried tomatoes, mushrooms, crab meat and Parmegiano cheese cream :) Again: dik in orde!!

No more dessert, of wij mogen de vlieger ni meer op met die limited weight! hihi...

We zijn doodmoe en wandelen Duval Street (daar waar alles nog open is en leeft, shops, etc…) nog af en daarna duiken we beiden ons bedje in -> time for battery charge!!

Goodnight folks xxx


 
mega-butterfly!
- Reageer op bericht -
Site door zoov.be
Copyright 2012