Clearwater Beach - Ana Maria Island

We hebben gisteren nog een heel fijne avond gehad :)


Strandwandelingske, zonsondergang... héél mooi, daar wordt een mens toch even stilletjes van :)

We zijn dus zoals gepland opnieuw iets gaan eten bij Britt's, en namen als voorgerecht de Ahi Tuna om samen te delen (gezien de porties hier overal HUGE zijn!)
We bestelden tevens nog n lekker aperitiefje derbij, Ives n glaasje Chardonnay en ik de Funky Monkey: Vanilla Rum, Banana Liqueur, with a mix of fresh Pineapple & Orange Juice… mmmmmm… to die for!!

Helaas heb ik de happy hour van 22u niet gehaald, ik was al aangeschoten van ééntje :p haha...

Als entree bestelde Ives steak en ik slaatje met gegrilde zalm… allemaal opnieuw dik in orde!!

Lekker gesnurkt, de laatste nacht in Clearwater wangt morgen gaat het richting Anna Maria Island!

's Ochtends waren we rond 8u30 wakker, wat niet echt uitzonderlijk is, we zijn meestal wel wakker rond dit uur gezien de zon al komt piepen tussen de spleetjes van de verduistering We arrangeren onze valiezen nog maar eens, en kijken nog snel even online waar er een grote mall is. Ives wil nog gaan shoppen want we hebben feitelijk nog niet veel gekocht, en eens op de Keys zullen er geen malls meer te bespeuren zijn.

We vinden een shopping plaza in Tampa, een hele grote, nette mall… dat valt hier echt meteen op! Ik ben nog maar 15 minuten binnen en zie meteen zo'n leuke sjieke jurk hangen, zo echt voor een gelegenheid , en gezien mijn broertje gaat trouwen in oktober, en ik toch iets moet hebben tegen dan pas ik hem meteen even aan :-p Hij zit als gegoten, maar de prijs is om niet goed van te worden, haha… na veel overwegen ben ik overstag gegaan, en weet je wat??? Aan de kassa zei de mevrouw: 'Oh you will look NICE in this dress, and it's even 50% off now! :)

Joepie! Mijn dag kan al nimeer stuk!!! :))

Verder heb ik me nog een lange zomerjurk, een korte jurk, een rokje, n t-shirtje, n portemonnee, n paar teenslippers (jaja!!!! haha )))) n picknickbasket & n picknickmand aangeschaft. Ja; ik weet het, je zal zeggen, een picknickmand???? Maar die was ZOOOOOOOOOOOOOo leuk! en voor maar 10$ kon ik hem niet laten staan ;)

Ives heeft…. véél te véél gekocht, en natuurlijk alleen in de winkels waar er stond "buy one, get one free" haha…

We komen aan op onze volgende bestemming Anna Maria Island. Zo schattig!! Allemaal van die houten Victoriaanse huisjes in alle kleurtjes die je maar bedenken kan . Onze B&B is hartstikke leuk, en wanneer ik incheck krijg ik alvast de felicitaties voor onze wedding! haha… *oeps* She offered us a free upgrade to the poolsuite!! 

We installeren ons gerief nog maar eens en doen meteen een verfrissende plons in het zwembadje… zalig! De temperatuurmeter geeft vandaag weer 35° aan, dus it's very hot again... Omstreeks 19u nemen we een snelle douche, en tegenwoordig ben ik heel snel klaar, haha, het heeft hier echt totaal geen nut van een haardroger of een stijltang te gebruiken, dus dat heb ik allang opgegeven. Als je je haar staat te drogen plakt het na 5 minuten alweer terug in je nek en kroezelt het op als ne poedel, zodus… 

We gaan iets lekker eten bij The Beachhouse, héél groot terras net voor het strand, lampionnekes overal, veel volk, gezellige sfeer met John die er met zn gitaar staat te spelen… echt vakantiesfeertje ) we want MORE!!

Ik bestel mezelf een Pasta Ana Maria, dewelke wordt geserveerd met een tomaten/basilicumsaus en scampi. Ives laat zijn ogen rollen over een viske de tilapia die gevuld is met garnalen, krab en kaas. Onze buikjes zijn tevree en samen met onze aperitiefkes genieten we van onze avond.

Btw, I had the BEST cosmopolitan EVER!! :-p 

Nu ik hier zit te typen met kleine mini-oogskes ga ik ook afsluiten en n beetje dromen n mooie zomer en véél Cosmo's ;))


Slaap lekker!
Ellen


 
- Reageer op bericht -
Site door zoov.be
Copyright 2012