Torrey (Cathedral Valley Drive)

Vandaag is het half 9 als we opstaan, wat een luxe, haha :))

Het plan voor vandaag is een dirtroad rijden door Cathedral Valley in Capitol Reef N.P. 

Een dirtroad van maar liefst 58 mijl, doorheen de noordkant van het park. We beginnen met een "everything bagel"die we kopen in de enige coffeshop in Torrey, besmeerd met boter… njam njam! Daarna rijden we eerst naar het Visitor Center van het park, zodat we daar kunnen informeren of het goed is om deze weg te rijden.

Het heeft niet geregend, en het weer voor vandaag blijft droog, dus de River Ford staat niet te hoog om door te steken.  Ja hoor, je hoort het goed! De Cathedral Valley drive is een dirtroad die begint met het oversteken van een rivier… Brrrr… ik ben uitgestapt om toch de diepte van het water even te checken, haha… :)

Het ging prima, en den Ives was natuurlijk helemaal in zn element, boys & toys!
Na het doorsteken van de rivier, begon ons avontuur! Wat een prachtige omgeving… echt helemaal toppie! We kregen een kaartje mee met 21 stops of views, en ze waren één voor één plaatjes :)

We hebben er 7u over gereden, en geen spijt van gehad! Dit is werkelijk een aanrader! ‘t Is hier trouwens ook wel een ‘beetje’ warmer dan Wyoming vandaag was het om en bij de 33°C *puf puf* haha… maar dat mag wel, dan krijgen we eindelijk een kleurtje, want in die fleece in Yellowstone was dat niet echt het geval ;)

We zaten helemaal onder het stof!!! De auto was ook weeral helemaal incognito :p We hebben dan maar een carwash gedaan in het dorp, en daarna een lekker frisse duik genomen in het zwembad… heerlijk!

Vanavond hebben we gereserveerd in Cafe Diablo, ook weer een aanrader, gevonden via het Alles Amerika-forum. Eerst en vooral: geen opmerkingen over het eten, maar wel: het is hier ENORM druk, dus gezellig vonden we het niet echt, als je 2x vroeg naar extra brood, wel dan bleef je met de honger zitten, want ze vergaten ons constant....

We kregen wel enkele appetizers, gemarineerde wortels, aubergine, bloemkool, paprika, parmesan kaas, en dan… der lag zo’n groot donkergroen ding, ook gemarineerd, dus we zagen niet meteen wat het was… maar proberen doen we altijd! :-D

Dat heb je dus alleen voor als je gene viesneus bent he, man man… wij proeven tegelijkertijd van ‘da groene ding’ en bleek dat dat een pepper was!! Wij allebei lachen, maar echt in de FIK!! Bleiten allebei, haha… maar int begin kon je der mee lachen en dronk je wat water, maar erna werd het alleen maar erger en proefden we eigenlijk niks meer van ons eten :)

Bij Ives was het zelfs oorlog in zn maag :-s Lap, wat een gezellige avond had moeten worden, was helemaal om zeep door een stomme peper!

Ondertussen is het al 21u als we terug in het motel aankomen en we gaan vroeg slapen, want morgen is weer another day, en we moeten er alles uithalen wat er in zit! :)  Morgenvroeg gaan we richting Moab, maar we passeren Goblin State Park en Wild Horse Canyon, dus dat gaan we zeker proberen te doen.


Groetjes vanuit HOT Utah !!


Ellen & Ives


 
- Reageer op bericht -
Site door zoov.be
Copyright 2012