Sheridan - Yellowstone

What a day… we hebben serieus wat kilometers gereden en hadden ons zelfs een beetje miscalculeerd… we wilden eerst de snelweg nemen, maar achteraf dachten we… waarom niet via Bighorn Canyon? Leek ons beetje 'binnendoor' :) NIET dus!

Niet te geloven, maar wij hebben nu eens echt in het hol van Pluto gereden!
Jezus… we waren in Powell, en van hieruit wilden we zo snel mogelijk naar het stadje Red Lodge wat op de kaart evenwijdig ligt met elkaar, én we zagen op de kaart dat er een lichtgrijs weggetje was ‘shortcut’  :) man man… wij hebben veel gevloekt, maar ook wel veel gelachen hoor :D haha…

Op n gegeven moment zaten wij in het gebied van “dangerous gas pipelines”, pffff… ganse fabrieken daar in the middle of nowhere, en geen wegwijzers, nada!

We hebben 3 boeren aangesproken, en de ene zei iets anders dan de andere, dus wij maar zoeken... rond 16u hadden we hem dan eindelijk gevonden! Hurray! :)

Ik maakte me al zenuwachtig… het was tenslotte nog een héél eind rijden! Nog tot Red Lodge, de Beartooth Pass en dan nog het park in...
By the way: de Beartooth Pass is echt heel mooi, maar niet voor mensen die gevoelig zijn aan hoogtevrees en steile afgronden :O

Om 18u waren we eindelijk in Cooke City, klein dorpje nét voor de ingang van het park.
Alwéér miscalculeerd, we dachten dat het nu nog maar een klein uurtje rijden was tot aan onze cabin, dus hier net voor de ingang zagen we een bord hangen van een restaurant ‘Ribs’ njam! Haha… dus we gingen er vanuit dat we ons dat wel mochten permitteren, nog tijd genoeg! ;-)

Om 19u is ons buikje rondgegeten en rijden we EINDELIJK onze eindbestemming binnen: YELLOWSTONE!

We vragen bij het binnenrijden aan de ranger toch nog maar eens voor de zekerheid hoelang de rit ongeveer duurt tot Mammoth Hot Springs Cabins… “yeah, well you will need to be very carefull on the way… don’t hit any deer or other animals… it will be dark when you arrive, the trip will take you a 2 hour drive”

WAT?? Ik ben een beetje moegereden :( Onze kilometerteller staat trouwens op 1.997 km’s , en dat op 4 dagen!
We hebben ons best al gedaan ;)

Al chence dat er hier de volgende dagen flink wat wandelwerk in't verschiet ligt… 

We checken in om 20u45 bij de cabins van Mammoth en het is erg proper, toilet had wel zo handig geweest… maar nee, enkel een wasbak… dan maar op zoek naar toilet in het donker ;-)

Anyway, na onze laaaaaange rit naar deze magische plek gaan we nu een powernapje doen!!

Slaapwel Belgium xxx

Ellen & Ives


 
the middle of nowhere!!
snel een fotoke :-p
- Reageer op bericht -
Site door zoov.be
Copyright 2012