Mt. Rushmore (Badlands NP)

Wat hebben we heerlijk uitgeslapen, het is 7u in de ochtend :)))

We halen onze spullen uit de cabin en laden de auto opnieuw in en onze reis gaat vandaag voort naar Badlands National Park! Zo’n 1,5 uurtje rijden van hier…  Het zonnetje schijnt, en nu om 8u30 al is het 27°… benieuwd wat dat gaat geven vanmiddag!

Ik ledig ondertussen als "ontbijt" mijn bakje fruit en Ives verstaat daaronder: 4 Twixen en een chocoladereep :)

Net voor de ingang van Badlands is een toeristisch boerengat, genaamd "Wall". Veelaal souveniers, en eens leuk om door te struinen.

Na 20 min rijden we door naar de ingang van Badlands NP.   Wauw Wauw WAAAAAAAAAAAUW!! Ongelofelijk mooi hier… zo onwezenlijk, zo… bizar eigenlijk! Wat de natuur allemaal niet in petto heeft… We rijden soms echt zo’n leuke kronkelwegen, stijgen en dalen…

We nemen hier echt veel tijd voor verschillende stops en uitkijkpunten. We hadden ook in een shop nootjes gekocht voor de prairie dogs, die steken af en toe aan de kant van de baan hun koppie omhoog, hihi… :) en als je dan eens een nootje gooit en ze gaan er achteraan, dan durft het al eens dikke rel zijn tussen die kleine monsterkes! :))

We hebben ook bizons gezien! En wel ééntje vanop 5 meter afstand UIT de wagen welteverstaan… phew! Wat een kolos van een beest seg! Die wil je niet achter je aan! You’d better run fast then! ;-)

Omstreeks 15u verlaten we dit mooie park via een dirtroad en zijn we eigenlijk best wel moe, al dat uitstappen, verderrijden… kruipt best wel in je kleren! Soit, we zijn wél tevreden van vandaag en das het belangrijkste, niwaar? ;)

We rijden naar ons motel en gaan vanavond nog op zoek naar een lekker restaurantje ofzo om te eten, en dan opnieuw vroeg ons bed in, morgen staan we alweer vroeg op!

See you tomorrow guys! :)


Ellen & Ives


 
- Reageer op bericht -
Site door zoov.be
Copyright 2012