Brussel - Denver

Well GOOD morning folks! :)

Voor ons is het nu 22u en eerlijk gezegd zijn we stikkapot :-s  Ives ligt al te snurken tegen 200/u en ik duik er zo meteen ook in.

De vlucht was weer prima met Continental, de beenruimte echt super en we hebben een filmpje kunnen zien, beetje bijgeslapen… en voor we het wisten stonden we op "American soil".

Het is een heel gedoe hoor… de valiezen zelf van de band sleuren (en als je het dan toch wil weten, we hebben 4 grote valiezen bij, een rugzak, een banana-bag én een laptop…) een mens zou voor minder krom beginnen lopen ;) Als 2 muilezels hebben we ze dan toch op de juiste plek terug ingeleverd en klaar was kees! Nu wachten op onze aansluitende vlucht.

Een uurtje wachten en we kunnen weer op het volgende vliegtuig… deze keer 2x 3 stoelen links en rechts en geen TV-scherm, dat gedurende 4u… Ives had er niet beter op gevonden een Whisky-cola te bestellen in de hoop opnieuw int slaap te vallen ;-)

Uiteindelijk zijn we geland rond 17u plaatselijke tijd en de bagageverscheen op de band, dus alles PRIMA in orde!  Nu snel even de shuttle opspringen en naar Alamo verhuurcenter om een auto te kiezen! (my favorite part of the holiday :))

Als we op de parking komen, zien we een koppel net vertrekken met de laatste Midsize versie… NIKS meer in de rij van Midsize… hmmm… er staat iemand op de parking, een vrouw van Alamo die de mensen info geeft over de wagens indien ze dat willen. Wij geven ons wagencontract af en vragen welke auto we nou mogen nemen? Gezien er geen Midsize meer is…

Owwwww!! Not a problem sir! (lacht ze vriendelijk) "You can go to row 11, just take a car there!". Okay, wij naar rij 11 en wat staat daar??? :-)

Allemaal MEGA SUV's Chevrolet TAHOE (zelfs nog prijsklasse duurder dan Fullsize!) Wij staan daar zoals 2 kleine kinderen die een speelgoedje mogen kiezen. Eigenlijk is het meer een luxeprobleem nu… welke kleur? haha… ;-)

We rijden met een dikke Amerikaanse SUV rond… en ik heb plaats ZAT in de wagen!!  :-p We hebben allebei een armsteun (een blok tussen ons van een halve meter breed) :))

We moesten nog 2,5 uur rijden tot ons motel, en dat was toch niet zo’n meevaller… verdorie seg! Ik wou alvast wat tijd inhalen voor morgen, want dat wordt een lange rit... Maar eens het donker werd, begonnen onze oogskes te prikken en was het nog moeilijk ons te focussen op de weg. Dit zouden we dus nooit meer doen!

Maar goed, we zijn er heelhuids geraakt. Morgenvroeg gaan we proberen van op tijd op te staan en rijden we richting Mt Rushmore (wat nog eens 4u rijden is). We slapen morgenavond in een cabin in de bossen, dus helaas geen internetverbinding :(

Maar ik maak het vrijdag goed met een dubbel verslag! ;)

Slaapwel xxx
Ellen & Ives


 
onze kilometervreter :-)
onweertje...
- Reageer op bericht -
Site door zoov.be
Copyright 2012