Bali - Brussel

Het is nog maar half zeven wanneer ik wakker word, maar ik besluit alvast het grotendeel van de valiezen in te pakken, zodat we deze voormiddag nog wat van de zon kunnen genieten :)

Om 10u hebben we onze massage, dus we liggen nog een uurtje vooraf in de zon te draaien en n beetje in het zwembad plonsen... heerlijk!

Dan krijgen we samen onze body-massage en daarna terug op het zonnedek…mmmmm… je probeert gewoon die laatste zonnestralen op te doen, want je weet dat het straks over is :(

Vakantie is toch zo verdomd snel om! Grmbl… Ach ja, we hebben al voor mekaar gekregen van een late check-out te krijgen ipv 12u wordt het nu 14u, dus das wel meegenomen! ;)

Om half 2 nog snel even douchen en dan gaan we lunchen in het restaurant van het hotel, kwestie van niet teveel meer rond te rennen, het is hier bloedheet, dus je staat hier snel weer in het zweet ;)

Om half 4 worden we weggebracht met een taxi van het hotel, alles verloopt erg vlot. Vlucht was prima, ware het niet dat ik een beetje ziek was tijdens het eerste deel van de vlucht :( ik weet echt niet aan wat het lag, maar laat ons zeggen dat alles wat er ingegaan was er ook weer uitgekomen is...

Ondertussen zijn we veilig thuis. Bali was een supermooie bestemming, iets heel anders dan onze vorige reis uiteraard, maar de hotels zijn prachtig, de mensen zijn enorm gastvrij, het eten is veel, lekker en goedkoop! Ik kan het alleen maar aanraden!!

Thanks for the readers amongst you… :)

Ellen & Ives


 
afscheid van een prachtig hotel
- Reageer op bericht -
Site door zoov.be
Copyright 2012