Seminyak

Onze allerlaatste volledige vakantiedag… verdorie seg, het gaat hier echt wel snel :(

Vandaag besluiten we van in de voormiddag wat te luieren aan het zwembad en daarna wat te gaan shoppen, strandwandelen...

Tegen 19u moeten we klaar zijn voor onze spa-treatment, want die zit namelijk inbegrepen in het overnachtingspakket.

We hebben een voetreflexologie om 19u vandaag en morgenvoormiddag voor we opstijgen nog een body-massage… yes yes dit is puur relaxen en genieten!! :)

Wanneer we om 19u goed moe terug zijn aan het hotel, starten ze aan onze voetekes…  J-E-Z-U-S!!
It hurts like hell!! Mijn darmen zijn mijn zwak… dus wanneer ze vollen bak begint te pousseren temidden van mijn voet denk ik dat ik stillekes doodga :(

De tranen biggelen over mijn wangen en yes, de therapiste bevestigt dat dat de plaats van de darmen is… ze blijft doorgaan tot de pijn vermindert, maar ik kan je garanderen, this is NO fun at all!! 

Na de voetreflexologie openen we de deur tot onze villa en tot onze verbazing hebben ze de hele tuin vol kaarsen gezet! Ik wist dat we een 3-gangen diner gingen krijgen dat ook in het pakket zat, maar op deze manier?? Ze hebben de tafel buitengezet, naast het zwembad, prachtig & sfeervol gedekt voor 2.

Wat blijkt, we krijgen onze eigen private butler voor vanavond! :-D Man man… we worden hier toch nogal gesoigneerd zenne! ;-)

Enfin, het creeert wel een heeeeeeeeel leuke en romantische avondsfeer en het maakt het DES te moeilijker om naar huis te gaan morgen :(

Het voorgerecht bestaat uit tonijn, hoofdgerecht is kip voor mij en steak voor Ives en als dessert neem ik de Balinese pannenkoek, gevuld met kokos en Ives neemt de gefrituurde banaan met ijs.

Het smaakt, maar de wijn ook... dus we zijn al snel in dromenland… zzzzzzzzzz...

Ons laatste nachtje lekker slapen,

Ellen & Ives


 
- Reageer op bericht -
Site door zoov.be
Copyright 2012