Nusa Lembongan - Seminyak

Morning :))

We zijn laat wakker vandaag, it's 9am in the morning! :)

Maar we checken vandaag uit en willen nog een lekker ontbijtje dus we laden alles in en zijn rond een uur of 10 beneden, waar we nog wat verder wakker worden onder een balé… mmmm :)  Een hutje voor 2 met een tafeltje onder, zicht op de zee en lekker ontbijtje.

We bestellen een banana-pancake, en daar worden we dus wel wakker van!! :-p

Daarna checken we uit en gaan aan boord van de Scootboot vanop het strand en op een halfuurtje varen zijn we terug in Bali!
Een chauffeur van de Scoot brengt ons met zn taxi naar Seminyak, waar we inchecken in ons laatste hotelleke… hm… spijtig!!!!

We willen helemaal nog niet naar huis!! :(

Enfin ja, we hebben de hele namiddag niks anders gedaan dan geshopt en gewandeld, dus ik kan jullie hier niks meer interessant over vertellen, buiten het feit dat we gewoon nog even genieten van deze fantastische vakantie!

We zijn ‘s avonds nog lekker gaan eten bij KuDeTa, een populaire plek naar het schijnt, meer internationaal qua eten, want nu zijn we het meeste geld kwijt aan eten van de hele vakantie!! 120 Euro voor 2 gangen en een glaasje wijn… phew! Maar het was wel lekker!! Mag wel wezen, haha…

Bij onze terugkomst aan de villa, stond er een versgebakken chocoladetaartje op de kamer met een rode roos erbij: Congratulations on your honeymoon!
LooooooooooooooooL :-) we hebben ze lekker opgesmuld!! Wat dacht je? :p
Onze avond kon alvast niet meer stuk! ;)


Ellen & Ives
 
Scootboat terug :-)
Wedding cake!!
- Reageer op bericht -
Site door zoov.be
Copyright 2012