Sanur - Nusa Lembongan

We zijn vroeg opgestaan in het Tamukami hotel, 7u, maar dan is hier al lang véél zon, een dag telt hier maar 12u, van 6u tot 18u daarna is het echt pikdonker.
Ik laad alweer de koffers in en we gaan nog snel ontbijten hier.

We ontdekten dat de eigenaars van dit hotel ook Belgen zijn! Ze wonen hier al 18 jaar (het zijn dan ook mensen van 70) en willen voor geen geld meer terug naar Belgie. Hij zegt, hier ben ik een koning, iedereen bedient me op mijn wenken. Hij woont echt in het hotel met zijn vrouw, en als hij zin heeft in een praatje met de gasten, dan doet hij dat, en anders amuseert hij zich thuis.

Het eten wordt alle dagen voor hem klaargemaakt door de keuken van het hotel, wat een luxe! Zo wil ik ook wel met pensioen gaan hoor ;-)

Enfin, niet te lang geleuterd, want om 9u komen ze ons halen van de scootboat, het speedbootje dat ons naar het eiland Nusa Lembongan zal brengen.
We zullen hier 2 nachten verblijven. Na 45 minuten varen tegen high-speed, komen we aan in Nusa Lembongan.

De mannen van het hotel staan ons al op te wachten op het strand met een papier met onze naam.

Happie honeymooooooooooooooooon!! LoooooooooooooooL :))))

Haha :-D hoe dikwijls dat we dat nog gaan mogen horen dat weet ik niet, maar t blijft grappig ;-)

De 3 mannen die mijn koffer dragen, die vloeken nogal int Balinees :p haha... ik bezorg iedereen hier nen hernia ;-) LOL

Even het strand over wandelen en we zijn zo in het hotel. Het is gebouwd op een heuvel, en heeft een magnifiek uitzicht op de baai van Lembongan.

We checken in en krijgen een glaasje champagne ter verwelkoming, daarna vragen ze ons mee te gaan met de golfbuggy, want het is nog ver bergop tevoet! OK, ik dacht dat dat om te lachen was, maar je moet zelfs oppassen da je niet van het golfkarretje valt!! :-p

We slapen in kamer 11, en als we binnen komen: jongens wat een kamer! Ik had al foto’s gezien natuurlijk, maar dit is echt S-U-P-E-R-mooi!
Met zo’n bed kan ik ni anders dan slapen als een (b)engel ;-)

De badkamer is HUGE!! Om nog maar te zwijgen over het bad! Daar kan je gewoon met zn 4 in! Weet je, ik nam er een foto van maar daar kon je het niet echt op vatten hoe GROOT het is, dus ik ben er dan zelf gaan inliggen, dan heb je een beter idee ;-) haha...

Het is nu namiddag, wat gaan we doen? Scooter huren betaal je een ganse dag, en het is al half 6, morgen dan maar! ;)

We hebben als kado hier een uurtje spa gekregen, dus we reserveren een massage for 2 van een uur in de Lulur Spa, den Ives heeft al een beetje genoeg van al die Spatoestanden (ik doe het voor jou zegt ie, maar t is nu genoeg geweest voor de volgende 20 jaar! Hahaha... :-p

Ik denk dat hij de papieren onderbroekskes niet zo sexy vindt ;-) haha...
Die “poefen” zo weet je wel, geen voor of achterkant, gewoon groot genoeg voor iedereen :)
Haha... we hebben hier toch al wat afgelachen zenne :-D

We gaan terug en gaan een baddeke nemen, alleen… het duurt wel een uur eer het vol is, das gewoon een jaccuzzi vullen! Jezus, de pidpa zou wel lachen als ge zoiets bij ons in uw badkamer zet :-D IK verschiet me een ongeluk als blijkt dat het water uit de plafond via een houten pijpje komt en zo het bad inplonst!! 

Na een badje ons klaargemaakt voor avondeten met zicht opzee (weeral, ik weet het, het wordt stillekesaan afgezaagd, haha) maar t is wel zalig!
We bestellen allebei hetzelfde: op kolen gegrilde rib eye... LEKKER!!!  Daarna, gereed om af te voeren naar bed zenne... pfffff *ontplof*

We komen aan op de kamer en strange, hier is gepoetst!

Het bed is opgemaakt en opengelegd door het personeel, klaar om de engeltjes in te leggen, haha... SUPER gewoon!


Ellen x


 
our poolhouse :)
- Reageer op bericht -
Site door zoov.be
Copyright 2012