Ubud: Spa & relax day

We hebben onze eerste nacht goed doorstaan, geslapen tegen 300/u! Hihi... Om 7u krijgen we dan ook een wake-up call en bestellen we ontbijt op de kamer :)

De menukaart ligt op tafel en je mag een sapje bestellen en iets van omelet, fruit of rijst... We are in paradise, and the best is yet to come ;)

Ik bestel een glaasje fruitsap en tropisch vruchtensap. Ives wil bananenpannekoeken en ik neem de French toast met vers fruit. Smaakt lekker!  We wassen ons en gaan op ons gemak naar de balie waar we worden opgewacht door de mensen van de spa, ze komen ons halen en brengen ons ook weer terug en het is maar 10 minuutjes rijden, dus dat valt wel mee. 

Om te starten krijgen we een uitleg over wat er gaat gebeuren in de voormiddag, eerst krijgen we een Chakra Dhara massage.

Na 2,5 uur relaxen mogen we ons douchen (lees: onvetten) en daarna worden we naar een restaurantje gebracht vlakbij om te lunchen, het is inbegrepen, behalve de drankjes.  Ives bestelt een lekkere Mojito, en ik een halve liter Perrier. 

We krijgen een voorgerechtje van champignons met komkommer, een hoopje 'iets' met scampi erop en een soepje, maar we vonden het niet uitzonderlijk lekker.  Hoofdgerecht was wel jammie!  White snapper fish met verse ananas erin, hoopje rijst met gewokte groenten en Seabass gegrild in sesamzaadjes.  En als afsluiter nog een meloensorbetje :p

We worden na een uurtje weer teruggebracht naar de spa en gaan verder met de behandelingen.  We worden ingewreven met kruidenpoeder wat in samenwerking van yoghurt een scrubbend effect geeft, maar het stinkt!! Jongens toch... daarna mag ik me douchen en neemt ze me mee naar de ruimte waar Ives gescrubd wordt en het bad staat te lopen.  Wel mooi, de massageruimtes hebben een instapdouche en bad maar de zijde waar je naar buiten zou kijken uit een raam, heeft gewoon geen raam, zelfs geen muur! Je kijkt gewoon naar beneden op de jungle en hoort ook hier weer vanalle beestjes tjirpen :p

Het bad staat op de rand van de kamer en als je dus overheen de rand kijkt zie je dus gewoon in de jungle met een stromend riviertje onder je (zeker 10 meter onder ons).  Het bad is gevuld met bloemblaadjes en daar zitten we dan, allebei in bad met ons papieren onderbroekske aan (lachen!!!)  30 minuten weken en dan krijgen we een cremebad in ons haar.  Ook weer zo’n yoghurtpap en een uur haar-massage, ik knikkerde zo erg van moe te zijn in die stoel, dat het meisje regelmatig zei: “you ookeeey?  Haha... man, wij waren echt zo moe & jetlagged!!

Toen den Ives naast mij zat met die pap in zn haar en nen tulband errond (handdoek) dacht ik echt da’k erin bleef :p hahaha... Toen ik dan nog plagend zei: “are you sjeik?”sprak zijn gezicht helemaal boekdelen :-D

Na de haarbehandeling kregen we als laatste nog een gezichtsverzorging, maar daar herinner ik me niks van, we zijn allebei knal in slaap gevallen, heerlijk toch??

Eens in het hotel zijn we opnieuw in slaap gedommeld rond 17u.  De muggen hebben mij intussen al wel lekgeprikt hier, dus ik ga nu eerst wat DEET smeren en dan slapen. Morgenvroeg pikt Putu ons op om 9u!

See you tomorrow for another Bali-update :)

Ellen & Ives


 
- Reageer op bericht -
Site door zoov.be
Copyright 2012